Licht op de Vesting – Opening 18 december

Licht op de Vesting is een jaarlijks lichtfestival dat in het teken staat van Heusden Vesting en een aaneenschakeling vormt van lichtobjecten, installaties en performance art. Tijdens deze eerste editie van Licht op de Vesting staat het thema Verborgen Verhalen centraal.

Het lichtfestival is onder andere ontstaan vanuit het idee om een bijdrage te leveren aan het bevorderen van de saamhorigheid binnen de gemeenschap. Daarom worden de inwoners van Heusden ook actief betrokken bij het lichtfestival.

Eén van de unieke elementen van dit lichtfestival is dat jaarlijks iets structureels wordt achtergelaten voor de gemeenschap. Dit jaar is dat het permanent aanlichten van de Grote of Catharijnekerk, passend bij het huidige straatbeeld van Heusden.

De organisatie van Licht op de Vesting bestaat uit:
Voorzitter: Koen Kops
Secretaris: Peter van Harten
Penningmeester: Jos Rooijmans

Artistiek leider: Arjen van der Cruijsen, Studio Arjen van der Cruijsen
Techniek: Frank Eits, Che Bello Design
Ondersteuning: Hennie Klerx, Gemeente Heusden
Communicatie: Nummer Zeven Communicatie, Heusdens Buro voor Toerisme
Grafisch ontwerp: Studio Mirre

Het logo van Licht op de Vesting is ontworpen door René van Boxtel.

Voor meer informatie ga naar de website, lichtopdevesting.nl

Download hier het programmaboekje/routekaart

avdcruijsen

info@arjenvandercruijsen.com
+31 (0) 20 222 85 85